Szervezetfejlesztés mesterfokon 

Hatékonyságnövelés rejtett információkra alapozva

Szűrőprogram alkalmazásával széleskörű képet kapunk partnereink munkaerőállományának mentális egészségi állapotáról, míg a Staff Mindset Shifting Program működéséből fakadóan kollégáink ugyancsak értékes tudással rendelkeznek a munkáltató vállalatok gyenge pontjaival kapcsolatban. 
A Strive csapata ezen információkat felhasználva személyre szabott beavatkozásilehetőségeket biztosít, melyek pontosan azon problémákat orvosolhatják, melyek a munkáltató előtt rejtve maradva rombolják a vállalati teljesítőképességet.

Megoldásaink

Rendszerszemléletű, holisztikus stratégiánkhoz híven párhuzamosan támogatjuk az egyéni, illetve a szervezeti szintű változásokat, hiszen legfőbb célunk a hatékonyság maximalizálása.

Egyéni és szervezeti szintű diagnosztika

Célja a szervezet egésze vagy részei működésének megértése, értékelése. Általuk azonosíthatjuk azokat a területeket, amiket a szervezet javíthat,  hozzájárulhatva a jobb eredmények eléréséhez. Párhuzamosan alkalmazunk szervezeti és egyéni méréseket. 

Hatékonyságfejlesztő programok

Célja a munkavállalókban rejlő potenciál kiaknázása, a szervezeti teljesítmény maximalizálása. Széleskörű oktató-fejlesztő megoldásaink között szerepel a krízismenedzsment, a reziliencia mentál-tréning, különböző témájú felsővezetői workshopok és a key talent menedzsment fejlesztése is.


Pszichoedukációs előadások

Témakörökre fókuszáló előadásokat tartunk, amik legfőbb célja a munkavállalók informálása, tudatosítása és a prevenció akár 50-100 fő részére. Az előadások témája és formátuma teljes mértékben a partnercégeink igényeire szabva biztosítjuk. Készségfejlesztő tréningek

Tréningpalettánk kialakítása során a leggyakoribb teljesményrombolókra fókuszáltunk. Fejlesztjük a kommunikációt, a stresszkezelési szokásokat, az idő vagy a konfliktusok leghatékonyabb kezelését, illetve a munkavállalól önismeretét.