Staff Mindset SHifting Program

Kulcsszerepelő a munkavállalók mentális egészségében

A Strive Staff Mindset Shifting Programja a klasszikus EAP, illetve a rugalmas perspektívaváltás készségfejlesztésének ötvözete. Egy komplex mentálhigiénés szolgáltatás, melynek segítségével ügyfeleink munkavállalói és közvetlen családtagjai könnyebben megbírkózhatnak munkahelyi vagy magánéleti problémáikkal.

Megbízható segítség

Mindset Shifting a nap 24 órájában

A szolgáltatásunk magját egy ingyenesen hívható zöld-szám adja, melyet a munkavállalók a nap 24 órájában felhívhatnak, ha pszichológiai feszültséget okozó problémával küzdenek. 

  • Megéri a munkáltatónak

    Csökkenek a stressz okozta költségek és a fluktuáció,  míg a munkavállalói elégedettség, a szervezeti reziliencia és a teljesítmény növekszik

  • Megéri a munkavállalónak

    Értékes juttatásban és szakképzett támogatásban részesül, hatékonyabb teljesítményre lesz képes, újra egyensúlyi állapotba kerül


Hogyan működik az SMS program?

Partnercégeink munkavállalói egy ingyenesen hívható zöld-számot kapnak, melyet a nap 24 órában hívhatnak,  ha mentálhigiénés támogatásra van szükségük. A vonal másik végén pedig képzett szakembereink fogadják a megkereséseket. Ügyfeleink az azonnali támogatás mellett egy új, flexibilis szemléletmóddal gazdagodhatnak.

Az SMS program jellemzői

Központi számunkat a dolgozók és közvetlen családtagjaik is hívhatják. Szolgáltatásunk értékes juttatást jelent a munkavállaló számára, amivel nem csak pénzt, hanem időt és energiát is spórol. 

A munkavállaló számára ingyenes, anonim és a munkáltatótól független szolgáltatás

0-24 órás elérhetőség, azonnali reagálás

Könnyen és gyorsan bevezethető szolgáltatás, képzett szakemberekből álló csapat

Staff mindset shifting program megvalósíthatósági- és hatékonyság vizsgálat

Programunk bevezetését megelőzően pszichoszociális kockázatelemzést, illetve korábbi EAP kihasználtsági adatelemzést végzünk. Célunk, hogy kiderítsük, mennyire valós problémára milyen megtérülés mellett adhat hatékony választ programunk és ez milyen mértékű ráfordítással járhat. 

Pszichoszociális kockázatelemzés

A szervezeti működést vesélyeztető pszichoszociális kockázati elemek detektálása,  munkabiztonsági kultúraszint megállapítása, elakadási pontok meghatározása. 

Korábbi EAP kihasználtság mögötti okfeltárás

Célja a valós problémák meghatározása. A feltárás lényeges pontjain tanácsadói visszajelzést adunk, és opimalizálási lehetőségeket tárunk fel. 

Cselekvési és költségterv kialakítása

A felmérés részeként meghatározzuk, hogy a kívánt változás mekkora ráfordítást igényel erőforrások, valamint időbeli szempontok alapján.